Vakantieweken

Blijf op de hoogte, klik hier

Stichting Kind & Brandwond organiseert vakantieweken speciaal voor kinderen, tieners en jongeren met brandwonden. Fantastische dagen waarin je heel veel plezier beleeft en ervaringen kunt delen met kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt.

We hebben je gemist! We zijn superblij dat we dit jaar weer vakantieweken kunnen organiseren en kijken er enorm naar uit je dan weer te zien! Tijdens de vakantieweken maak je heel veel plezier en sluit je vriendschap met kinderen van jouw leeftijd die weten wat het is om littekens te hebben. Samen doe je allerlei leuke dingen. Dat kan je helpen je brandwonden te accepteren en met je littekens om te gaan.

De Kinderweek wordt speciaal georganiseerd voor kinderen met brandwonden in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar van zondag 1 t/m donderdag 5 mei in “De Kemphaan” in Almere.

De Jongerenweek is voor jongeren van 12 t/m 17 jaar en vindt plaats van zaterdag 4 t/m donderdag 9 juni in Hulshorst op de Veluwe.

Ben je nog niet eerder mee geweest en wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op! Stuur een appje naar 06 48441608 of een mailtje naar [email protected]