Kinderen O.B.S. Kloosterveen Assen overhandigen sponsor cheque


Sponsorloop
In het najaar van 2015 organiseerde OBS Kloosterveen een sponsorloop in Assen. De leerlingen liepen diverse rondes om daarmee geld in te zamelen voor kinderen met brandwonden. Vandaag kwamen Mirte, Mick en Sterre namens OBS Kloosterveen Assen naar het brandwondencentrum in Groningen in het Martini Ziekenhuis om de symbolische cheque te overhandigen aan Jan Kees Zuiker. Hij is pedagoog op het brandwondencentrum en  tevens werkzaam als vrijwilliger bij Stichting Kind en Brandwond waar hij coördinator is van de vakantieweken.

Vakantieweken
De vakantieweken zijn er voor kinderen, tieners en jongeren. Vaste onderdelen van alle programma’s zijn zwemmen, kampvuur maken en bijvoorbeeld barbecueën. Het uiterlijk en het omgaan met water en vuur staan tijdens de vakantieweken centraal. Dankzij dit soort mooie acties kunnen wij de vakantieweken organiseren.

Een heel groot dank je wel aan alle kinderen van OBS Kloosterveen in Assen en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de sponsorloop.

Overhandiging cheque door kinderen van OBS Kloosterveen Assen

Overhandiging cheque door Mirte,Sterre en Mick namens OBS Kloosterveen Assen aan Jan Kees Zuiker van Stichting Kind en Brandwond

 

IMG_9497

WAUW! Dank jullie wel Mirthe, Sterre en Mick en alle kinderen van OBS Kloosterveen in Assen