Kinderweek 2014


Voor veel van de kids was dit hun eerste vakantieweek. Vaak was het ook de eerste keer dat ze zo lang zonder hun ouders zouden zijn. De spanning was van veel gezichtjes af te lezen. En niet alleen bij de kinderen! Het is toch heel wat, om je kind voor een hele week achter te laten… Gelukkig gingen de kinderen al snel volop mee met het programma en werden er nieuwe vriendschappen gesloten.Woeste Waterpret

Na een nacht lang stiekem kletsen en giebelen vertrokken we naar het zwemparadijs. Zwemkleding aantrekken is veel minder eng als je met een groepje bent. Al snel lag iedereen in het water, de glijbaan af, duiken, plonsen en bommetjes maken… De kinderen waren niet te houden!

Krachtige Kampioenen

Tijdens de sportdag werd er fanatiek gestreden. Tijdens het ballonnenscheren, klompvoetbal, Jenga XL en het spareribs-eten achteraf gingen de kinderen voor de volle winst. Die spareribs aten ze gezellig rondom het kampvuur. Vuur blijft voor veel kinderen een beetje eng. Maar als het zo gezellig is, wordt de angst langzaam vergeten. En daarmee overwonnen.

Scheve Schema’s

Na een ongelukje met de tele-tijdmachine van Professor Barabas, liepen de klokken op woensdag opeens achteruit. Gelukkig konden de kinderen zich moeiteloos aanpassen. Een toetje als ontbijt ging er prima in. En ‘s avonds schilderen met chocolade, lukte gelukkig ook prima in de ochtend.

Barabas & de Knutselaars

Samen met professor Barabas hebben de kinderen druk geknutseld en de meest bizarre uitvindingen gedaan. Zodra de knappe koppen terugkwamen in het kamp, was het oefenen, oefenen, oefenen voor de Bonte Avond. Dankzij de fantastische optredens werd deze dag uitgeroepen tot de leukse dag van de week!

Eigenwijze Ezels

Voordat de ouders hun schatjes kwamen ophalen, was er nog tijd voor een extra avontuur. Het werd een tocht met zeer eigenwijze, maar heel lieve ezels. Nog even uitrazen in de speeltuin, en daarna snel terug naar het kamp om de ouders in de armen te vliegen. Want Suske, Wiske en Lambiek zijn heel lief, maar natuurlijk is niemand zo lief als je eigen mama of papa!

 

kids2

kids3

kids4

kids5

kids6

kids7

kidsweek1