Kom in actie

We kunnen niet zonder de hulp van betrokken mensen. Wat kunt u doen? Kom in actie en steun kinderen met brandwonden. Draag bij aan het verbeteren van de kwaliteit van onze hulp en activiteiten.


home-icon-2

WORD VRIJWILLIGER

TIjdens de vakantieweken komen we regelmatig handen tekort. Het zijn intensieve, en vaak turbulente weken, waar onze vrijwilligers veel energie in steken. De meeste vrijwilligers zijn zelf ooit verbrand of zijn beroepsmatig betrokken bij brandslachtoffers. Heeft u een klik met deze bijzondere doelgroep?
We horen graag van u!

DONEER

Wilt u aan ons denken als u een goed doel zoekt voor uw sponsoractie? Het zijn betrokken mensen zoals u die het verschil maken. Dankzij u kunnen we er zijn voor kinderen met brandwonden.
Stichting Kind en Brandwond ontvangt geen subsidie. We moeten het hebben van mensen als u, die zich realiseren hoe ingrijpend het is als een kind zich verbrandt.
Direct doneren
Alleen dankzij uw giften kunnen we de Vakantieweken en de Gezinsdagen organiseren. We werken uitsluitend met vrijwilligers, maar maken wel flinke kosten voor bijvoorbeeld de huur van de locaties, groepsvervoer en uitstapjes voor de kinderen. Donaties worden gebruikt om deze kosten te dekken.
Doneer eenmalig of verstrek een machtiging voor een periodieke donatie.