De data voor de vakantieweken 2022 zijn bekend!

Blijf op de hoogte, klik hier

We zijn superblij dat we dit jaar weer de vakantieweken kunnen organiseren! We kijken er enorm naar uit je dan (weer) te zien en zijn al heel hard aan de slag om er onvergetelijke weken van te maken!

De Kinderweek wordt speciaal georganiseerd voor kinderen met brandwonden in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar van zondag 1 t/m donderdag 5 mei in “De Kemphaan” in Almere. Je maakt heel veel plezier en sluit vriendschap met kinderen van jouw leeftijd die weten wat het is om littekens te hebben. Samen doe je allerlei leuke dingen. Dat kan je helpen je brandwonden te accepteren en met je littekens om te gaan.

De Jongerenweek is voor jongeren met brandwonden van 12 tot 17 jaar van zaterdag 4 t/m donderdag 9 juni in Hulhorst, op de Veluwe. Je beleeft heerlijke dagen met sportieve activiteiten, maakt een kampvuur, kletst met leeftijdsgenoten die ook littekens hebben en sluit vriendschappen voor het leven.

Zeker zijn van een plekje voor deze legendarische weken? Meld je dan nu aan! Vul het inschrijfformulier in en dat mail dat naar [email protected]

Aan de vakantieweken zijn geen kosten verbonden.

Tot ziens! We hopen van harte dat je je net zo verheugt op de vakantieweken als wij!