Actie!


Gift garnalen Vissers Texel

Donatie van Texelse GarnalenVissers vanuit HavenVistijn.

De organisatie van het HavenVistijn afgelopen zomer op de haven van Oudeschild heeft de opbrengsten geschonken aan onze stichting en aan het Hospice in Texel 

Een bedrag van €3.600,21 uit de verkoop van garnalen gesponsord door Texelse garnalenvissers werd gedoneerd aan onze Stichting.  Vrijwilligster Paula Gieles nam namens de symbolische cheque in ontvangst. Namens alle kinderen een groot dank je wel!


SPONSORLOOP O.B.S. Kloosterveen in Assen

Op woensdag 7 oktober staat OBS Kloosterveen in het teken van de sponsorloop voor Kind en Brandwond.

De leerlingen zullen diverse rondjes om en in de buurt van school gaan rennen (of lopen) om geld in te zamelen voor kinderen met brandwonden.

Ze starten om 09.30 uur en eindigen rond 11.30 uur.

Publiek is van harte welkom
Alle leerlingen van OBS Kloosterveen doen meedoen aan de sponsorloop. Wat is er nu leuker voor de kinderen dan geld bij elkaar rennen voor het goede doel met een enthousiast publiek langs de kant. Kortom: publiek is van harte welkom!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de sponsorloop!
Meer informatie is te vinden op de website van O.B.S. Kloosterveen Assen.

UPDATE

Het was vandaag prachtig weer voor de deelnemers van de sponsorloop van O.B.S. Kloosterveen. De meeste leerlingen waren zeer fanatiek om de stempelkaart vol te krijgen. De ouders die als vrijwilligers bij de stempelposten zaten hadden de grootste moeite om de administratie bij te houden, zo hard renden  de kinderen in Assen voor Kind en Brandwond. Van groep 1 t/m groep 8, iedereen deed mee.

Over een paar weken zal Jan Kees Zuiker, coördinator van de vakantieweken voor kinderen met brandwonden de symbolische cheque in ontvangst gaan nemen. Maar welk bedrag het ook wordt, we zijn nu al erg trots op alle kinderen van OBS Kloosterveen in Assen. Ook een groot dankjewel aan de leraren en alle ouders die hebben geholpen.

Maar bovenal een groot applaus voor alle deelnemers aan de sponsorloop en hun sponsoren.

 

.


D