Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Ambassadeur Hans Kazàn... Laat de littekens niet dieper gaan dan de huid.

Bianca Habing van onze stichting Kind en Brandwond belde mij op: Hans ben je woensdag in Nederland? En voor ik het wist zat ik in de geluidstudio. Om in 30 seconden te vertellen waarom Stichting Kind en Brandwond uw steun nodig heeft.

"Brandwonden zijn pijnlijk en laten blijvende littekens achter. Vooral jonge slachtoffers lijden hieronder, hun leven lang. Bijzonder pijnlijk voor hen…is het wijzen met vingers, het toedraaien van de rug en het achterom kijken. Kind en Brandwond helpt kinderen weer onbevangen en gelukkig in het leven te laten staan. Laat hun littekens niet dieper gaan dan de huid".

Met hulp van velen lukte het om in korte tijd met gesloten portemonnee een commercial te maken ten bate van Stichting Kind en Brandwond. Maar vooral dankzij Rens Heyman en zijn ouders. Het is al erg genoeg als je kind  brandwonden heeft opgelopen. Als je op zo’n moment ook nog bereid bent om met jouw verhaal anderen te helpen, dan is dat heel erg bijzonder!

Ook bijzonder zijn de vele vrijwilligers die jaar in jaar uit met hart en ziel hard werken voor Stichting Kind en Brandwond. Allemaal in hun vrije tijd! Ik heb dat weer met eigen ogen kunnen zien op de Gezinsdag in Duinrel. Dat zijn ook de momenten dat ik blij ben een bijdrage te kunnen leveren. Het blijft mooi om te zien hoe een goocheltruc de kinderen blijft fascineren. Helaas kan ik nog steeds geen littekens wegtoveren, zoals een meisje mij ooit eens vroeg. Wel kan ik blijven vertellen waarom Stichting Kind en Brandwond het waard is om te steunen.

Mijn motto is: Het verleden kun je niet veranderen, de toekomst wel.

Littekens van brandwonden zijn helaas blijvend. Belangrijk is hoe je daar vervolgens mee omgaat. Dat bepaalt voor een groot deel het levensgeluk van deze kinderen. Kind en Brandwond helpt hen daarbij. Daarom hebben wij uw steun nodig. Help en doneer aan Kind en Brandwond. Dan kunnen wij deze kinderen laten genieten van diverse activiteiten waar ze samen met lotgenoten leren weer sterk en vol vertrouwen  in het leven te staan.

Steun het prachtige werk van Kind en Brandwond.
Laat de littekens niet dieper gaan dan de huid.

Een Hartelijke Groet,

Hans Kazàn
Ambassadeur van Stichting Kind en Brandwond

Archief

AMBASSADEUR

Ambassadrice

Ambassadrice Chantal
Na jaren als vrijwilliger voor Stichting Kind en Brandwond actief te zijn, werd ik op een middag gebeld met de vraag of ik ambassadrice wilde word. Ik mocht er even over nadenken, ik was er snel uit.
Chantal Nuus-Weijman
 

Ambassadeur

Ambassadeur Hans
Toen een meisje met ernstige littekens door brandwonden mij vroeg haar littekens op magische wijze te laten verdwijnen stond ik met zijn mond vol tanden. Ik hoefde dan ook niet na lang te denken toen ze mij vroegen of ik ambassadeur wilde zijn.
Hans Kazàn