Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Tienerweek groot succes!

Vrijdag, 16 mei 2008

Ambassadeur te gast op tienerweek. Ik had gisteravond de eer om onze ambassadeur, Hans Kazàn, te vergezellen tijdens een bezoek aan de tienerweek in Apeldoorn. We vonden het een eer dat we te gast mochten zijn bij deze ontzettend leuke groep tieners en hun geweldige staf. 

Tieners houden contact via eigen communitie.  Vandaag, na een omgetwijfeld heerlijke lunch samen met alle ouders,  nemen de tieners weer afscheid van elkaar. Maar via de gesloten communitie op deze website, kunnen ze gelukkig nog eindeloos nakletsen met elkaar en hun ervaringen uitwisselen.  

 

Binnenkort meer nieuws in het verslag.                              Hans was zéér onder de indruk van de goochelkunsten van de groep en hij kon het natuurlijk ook niet laten om zelf enkele trucs te vertonen. Bovendien wilde de tieners alles weten over Hans zijn avonturen in de rimboe. Hoe het kan dat zij zelf zo goed kunnen goochelen? En hoe het kan dat deze tieners op de voorpagina van de Stentor stonden? Dat en nog veel meer leest u hier binnenkort in het verslag.

 

Diepe buiging.                                                             Onze indruk was dat de tieners en staf een geweldige week hebben gehad met elkaar. Het was een voorrecht om daar een klein momentje van te mogen mee genieten. Petje af, voor al deze tieners en een groot applaus voor de staf!

Een Hartelijke Groet,

Bianca Habing

Pr groep Kind en Brandwond 

 

 

Word sponsor

Actueel

Waarom Stichting Kind en Brandwond ?