Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Equanova voor Kind en Brandwond!

We waren blij verrast toen we werden gebeld door Stichting Equanova, zij organiseren aanstaande donderdag 14 juni een gala ten bate van Kind en Brandwond  in de Tamboer in Hoogeveen.

Onze ambassadeur zal de gasten van het gala vertellen en laten zien wat wij doen met hun bijdrage aan Kind en Brandwond. Bovendien mag Hans Kazàn de symbolische cheque aan het einde van de avond in ontvangst nemen. Maar ook Karin Bloemen, the Three Degrees en Balance met Martijn, Eveline, Joes, Morschi en Robert van muziekrestaurant Paste e Basta zullen meewerken aan dit gala. En er zullen vele mooie schilderijen en artikelen geveild worden door Veilingmeester Diederik Westerhuis van Veilinghuis Sotheby’s. Alle te veilen objecten zijn belangeloos geschonken aan Equanova, ook namens kind en Brandwond willen wij alle gevers alvast hartelijk danken.

 

Stichting Equanova.

“Equanova is een samenvoeging van Equator en Nova. De Equator (evenaar) is de scheidslijn tussen de Noord- en de Zuidpool. Deze scheiding vormt de warmste plek op onze aarde en rond 14 juni zijn de dag en nacht even lang. Een moment van gelijkheid. Nova betekend nieuw, een nieuwe start, een nieuw begin. De mensen achter de stichting, Diane Hofmeijer, Henk van der Molen, Eric Wiegel, Jan van ’t Hooge en Arnold Hofmeijer willen jaarlijks een substantieel bedrag bijdragen aan het geluk en welzijn van kinderen. Met het gala willen zij als organisatoren naar meer gelijkheid nastreven, meer maatschappelijke betrokkenheid en nieuwe mogelijkheden creëren voor mensen die een eerlijke kan verdienen.

 

De heren ter Beek, Wiegel en Urlings in comité van aanbeveling.

Het comité van aanbeveling, bestaande uit Dhr ter Beek, commissaris van de Koningin in Drenthe, de heer Wiegel, voorzitter zorgverzekeraars Nederland en de heer Urlings, Burgemeester van Hoogeveen, staan achter dit mooie initiatief. Wij zijn de mensen achter stichting Equanova dan ook dankbaar voor dit prachtige evenement en niet te vergeten de deelnemers aan dit bijzondere gala. Dank namens alle kinderen, tieners en jongeren, de ouders, de broertjes en zusjes en niet te vergeten namens alle vrijwilligers van Kind en Brandwond.

 

Collector's items van Olympisch kampioen.

We zullen snel laten weten hoe het gala was en wat de avond heeft opgebracht. Naast het gesigneerde schaatspak van meervoudig kampioen Sven Kramer! Zullen er ook een paar unieke gesigneerde knuffels van de brandwondencentra geveild worden. De knuffels, een bever, een olifant en een zeehond zijn symbolisch voor het werk van Kind en Brandwond. Wat ze opgeleverde en wie ze signeerde dat kun je hier a.s vrijdag lezen!.   

Word sponsor

Actueel

Waarom Stichting Kind en Brandwond ?