Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Links

De Nederlandse Brandwonden Stichting
De Nederlandse Brandwonden Stichting houdt zich bezig met preventie van brandwonden, onderzoek naar de behandeling van brandwonden en nazorg aan volwassenen met brandwonden. Daarnaast beheert de Nederlandse brandwonden Stichting de Euro Skin Bank.
www.brandwonden.nl


Brandwondencentra

Dit zijn de websites van de drie Nederlandse ziekenhuizen waar een brandwondencentrum is gevestigd. U vindt er informatie over het brandwondencentrum, brandwondbehandeling en activiteiten.
www.martiniziekenhuis.nl
www.rkz.nl
www.maasstadziekenhuis.nl

Kiwanishuis
Ver van huis en toch een beetje thuis. Het Kiwanishuis is het verblijfshuis van het Brandwondencentrum Beverwijk. Omdat de patiënten van het brandwondencentrum uit alle delen van het land komen is het belangrijk dat de partner van de patiënt, de ouders en zelfs hele gezinnen een tijdelijk tehuis vinden vlak bij het brandwondencentrum. Neem een kijkje binnen en ga eens naar het gastenboek.
www.kiwanishuis.nl

Stichting eigen gezicht
Psychosociale ondersteuning voor mensen met een gezichtsafwijking.
www.eigengezicht.nl

Vereniging van Mensen met Brandwonden
De Vereniging van Mensen met Brandwonden helpt mensen met brandwondenlittekens door belangenbehartiging en het stimuleren van lotgenotencontact. Gespreksgroepen (ook voor ouders van kinderen met brandwonden), een internetforum en persoonlijke ondersteuning via een netwerk van contactpersonen, spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast zijn er een aantal keren per jaar contact(mid)dagen en worden regelmatig ontspannende activiteiten georganiseerd. De Vereniging beschikt over een adviesraad en geeft het verenigingsblad ‘Infocus’ vier keer per jaar uit. Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per jaar.
www.mensenmetbrandwonden.nl
 

Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra Nederland
Het doel van deze vereniging is het stimuleren van de samenwerking tussen de drie Nederlandse Brandwondencentra in Nederland (Beverwijk, Groningen, Rotterdam) door middel van onderzoek, educatie en training. Dit maakt de VSBN tot kenniscentrum op het gebied van brandwondenzorg en brandwondenonderzoek.
www.adbc.nl

Belastingdienst - Giften
Giften aan goede doelen en instellingen kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. Een voorwaarde voor het aftrekken van een gewone gift is dat u deze gift moet doen aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
www.belastingdienst.nl/giften
 

How to Organise Burn Camps, Clubs and Other Support Programmes for Burn Survivors
PDF-document

Van den Brekel Trainingen
De jaarlijkse trainingen van de stafleden van de vakantieweken worden verzorgd door Van den Brekel Trainingen.
http://www.vandenbrekeltrainingen.nl/

 

KnuffelsRugzak