lekkerleuklogeren

Lekker Leuk Logeren! 30 mei 2016


Lekker Leuk Logeren is een oplader voor het hele gezin. Wanneer een kind brandwonden oploopt, is meestal het hele gezin ontregeld. Lekker Leuk Logeren is dan ook voor het hele gezin. Samen met andere kinderen beleven zij een paar te gekke dagen in de Efteling. Dit jaar: 30 mei 2016 tot 2 juni 2016.


De staf bestaat uit professionals en ervaringsdeskundigen uit de brandwondenzorg. Terwijl de kinderen hun eigen feestje vieren, komen de ouders tegelijkertijd bij in Den Bosch. Ook zij kunnen dan, na deze enorme hectische en ingrijpende periode, op adem komen.

Lekker Leuk Logeren is een gezamenlijk initiatief van  de Brandwonden Stichting en Stichting Kind en Brandwond.

Meer informatie

Neem dan contact op met Marion de Koning via telefoonnummer 0251- 27 55 27 of mail mdekoning@brandwondenstichting.nl.

Hieronder het verslag uit 2015 van Ghizlan, Farida, Sanae, Mohammed, Ouafa en Youssra

lekkerleuklogeren2

“In een huifkar richting nieuwe avonturen”

Ons gezin werd uitgenodigd voor Lekker Leuk Logeren. Na een zware periode waarin mijn dochter langzaam herstelde van haar brandwonden, mochten wij ons opmaken voor een paar dagen ontspanning.

Op maandag 3 juni worden we in het park Bosrijk verwacht. Hier komen vier gezinnen samen. Begeleiders Sonja en Jasper kwamen al eerder met ons kennismaken. Na een gezamenlijke lunch met andere gezinnen zijn we naar ons huisje gelopen. Samen met je gezin mocht je je eigen kamer versieren, waarna het tijd was om afscheid te nemen. De kinderen vertrokken in een huifkar richting nieuwe avonturen, de ouders gingen naar een hotel in Den Bosch.

Dit was de eerste keer dat we drie hele dagen zijn tweeën alleen waren. Het was dan ook echt genieten. ’s Avonds en tijdens het ontbijt zagen we de andere ouders. Ook hebben we met alle ouders een rondvaart gemaakt die ons werd aangeboden.

Verder hebben ze genoten van alles. Het was heerlijk om even samen alleen te zijn. Op donderdag zagen we de kinderen weer. Hoewel we allemaal moe waren van een paar enerverende dagen, konden we niet wachten om onze verhalen te delen.

De kinderen vertelden hoe ze lekker konden zwemmen, speurtochten deden met Wiebel, een man die alleen rechtop kan staan met hulp van een magische kist. Ze hebben koekjes gebakken bij een echte bakker en zijn naar Efteling geweest. En ze vertelde nog veel, veel meer.

In een diapresentatie kregen we de beelden te zien die bij hun verhalen horen. Wat was dat leuk om te zien! Daarna ging iedereen weer naar zijn eigen huis.

Een paar weken later kregen we de foto’s in een mapje opgestuurd om alles weer terug te zien. En alles na te lezen.

Iedereen hartelijk bedankt!

Ghizlan, Farida, Sanae, Mohammed, Ouafa en Youssra