Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Krant 2009

Voorwoord

Ook in deze Activiteitenkrant kan de Stichting Kind en Brandwond weer terugzien op een geslaagd jaar. Alle plannen die er waren aan het begin van 2008 konden ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Een "MSN chat" met onze ambassadeur Hans Kazàn

SMS, e-mail, weblogs, allemaal communicatie middelen van deze tijd. Aangezien onze doelgroep de jeugd is, moeten we dus mee met de tijd.
Daarom kroop Bianca Habing, lid van de PR groep, achter de PC en zocht contact met onze ambassadeur.

Vakantieweken

“Het vervoeren van de goederen voor de Vakantieweken doen wij graag!”
Al een aantal jaren vervoeren wij de goederen naar de vakantie weken van de Stichting Kind en Brandwond. Zo hebben wij het afgelopen jaar weer diverse pallets bezorgd en opgehaald in Markelo, Apeldoorn en Hattem.

Geheimzinnig bezoek

Dit jaar viel het Brandwondencentrum Groningen in de prijzen.
Onze ambassadeur kwam een bezoek brengen.

Het BWC Groningen

Wat maakte de Stichting Kind en Brandwond mogelijk?

Kiwanis Huis Groningen

Bij het Brandwondencentrum in het nieuwe Martini Ziekenhuis, is een Kiwanis Huis waar ouders van kinderen die zijn opgenomen in het brandwondencentrum, tijdelijk kunnen verblijven en overnachten.

Spelcomputers voor 3 kinderbrandwondencentra

De Stichting Kind en Brandwond heeft alle centra een Wii spelcomputer geschonken. Dit tot groot genoegen van de patiënten op de afdeling en niet te vergeten de verpleegkundigen in de nachtdienst.

Het Kinder-Informatie Dossier

Het KID voor kinderen van 5 tot 8 jaar is in het najaar 2008 in gebruik genomen. De werkgroep zal in 2009 starten met het aanmaken van informatie voor kinderen van andere leeftijdsgroepen.

Rotary Classic Car Rally

Vijfde RCCR van Rotary Club Bussum groot succes.
Het onderzoek naar het effect van de vakantieweken was niet mogelijk zonder de Rotary Bussum, die het benodigde geld bij elkaar bracht.

Evaluatie onderzoek vakantieweken: de eerste resultaten

Onderzoek in 2008 van start
In 2008 is het evaluatie onderzoek naar de drie vakantieweken van de Stichting Kind en Brandwond van start gegaan. De belangrijkste vragen van het onderzoek zijn hoe deelnemers en ouders/verzorgers deze vakantieweken beleven en wat de effecten zijn van het meegaan op een vakantieweek.

Kindervakantieweek 2008

Drie jaar geleden werd onze dochter Anna, toen acht jaar, voor de eerste keer uitgenodigd mee te gaan op brandwondenkamp. Ze vond het meteen geweldig en we namen de uitnodiging dan ook graag aan.

Kindervakantieweek 2008 - Anna Verheul

Ik ben Anna Verheul. Toen ik vier jaar was ben ik verbrand doordat ik de frituurpan over mij heen kreeg. Ik ben verschillende keren mee geweest op kamp, in totaal drie keer.

Adverteren


Uw advertentie hier?

Neem dan contact met ons op.