Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Krant 2008

Voorwoord

Dit keer niet alleen maar goed nieuws van de stichting. In mei overleed Han Appel. Han was een vrijwilliger van het eerste uur, die vijftien jaar een week lang kookte voor het jongerenkamp. En hoe... zijn kookkunst was beroemd, van de feestelijke diners voor de staf tijdens de voorbereiding van het kamp, tot de snacks voor de hongerige jongeren als ze terugkwamen van het zwembad of een of andere spannende activiteit. En dat jaar na jaar.

Ambassadeur kijkt terug op een “stormachtig” jaar!

Zowel privé, als in zijn functie als ambassadeur, was het voor Hans Kazàn een stormachtig jaar! 
Samen met Aad Hienkens (penningmeester) en Bianca Habing (pr) reisde Hans naar een door hagelstenen en omgewaaide bomen geteisterd Hoogeveen,
waar een gala avond t.b.v. de Stichting  Kind en Brandwond was georganiseerd.

Waterbaan

Sinds kort hebben we op het kinderbrandwonden centrum in Beverwijk een waterbaan, geschonken door de Stichting Kind en Brandwond. De waterbaan staat in de speelkamer en wordt enthousiast gebruikt. Spelenderwijs leren de kinderen weer op een positieve manier om te gaan met water.

Een Weekend naar het Colombinehuis

Op 1 januari 2007 kwamen wij met onze jongste zoon Quenten op het brandwonden centrum in Rotterdam terecht. Hij had een vuurwerkongeluk gehad. Het brandwondencentrum heeft ons goed opgevangen.
Wij willen hier eerst onze grote en vriendelijke dank uiten, speciaal aan Anneke van de Steenhoven, die naar ons heeft geluisterd en Quenten heeft begeleid.
Daarna werden we verrast door uitnodigingen van de Stichting Kind en Brandwond. De uitjes, die de Stichting organiseerde, waren fantastisch.

Jongerenkamp

Als het laatste jongeren kamp in het kort zou moeten typeren dan schieten er meteen een aantal woorden door mijn hoofd.
Verassend! Flexibel! Leerzaam! Fantastisch.

15 jaar kinderkamp

In 1994 startte ik met het eerste kinderkamp van Stichting Kind en Brandwond. De jongerenkampen bestonden toen al 2 jaar en via de deelnemers van deze kampen kwam naar voren dat er eigenlijk al op jongere leeftijd behoefte was aan lotgenotencontact. Vanuit mijn ervaring als kinderverpleegkundige op het brandwondencentrum in Beverwijk en als leidster bij Scouting kreeg ik, gesteund door het bestuur, de kans om kinderkampen op te zetten.

Kinderkamp 2007

Dit schreven Ariana en Nicky op de eerste dag van hun eerste kinderkamp en Sacha na haar 4e kinderkamp.

Tienerkamp 2007

28 mei 2007 mei 22 tieners naar het Woldhuis in Apeldoorn.
Het thema was No Lim!ts, de grenzen zouden worden opgezocht op fysiek gebied maar ook op het gebied van verantwoordelijkheid en omgang met elkaar.
De eerste middag was het lekker aftasten, elkaar verkennen; waar heb jij je littekens, hoe ga je er mee om en wat zijn je verwachtingen van deze week.

Adverteren


Uw advertentie hier?

Neem dan contact met ons op.