Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Krant 2004

Voorwoord

De editie 2004 van de Activiteitenkrant van de Stichting Kind en Brandwond ligt weer voor u. Natuurlijk is het onze plicht om u als gulle gever of sponsor verslag te doen van onze activiteiten, u wilt tenslotte weten of uw geld wel goed besteed is.

Verslag van de penningmeester

De financiën van de Stichting Kind en Brandwond worden beheerd door penningmeester Aad Hienkens. Ondersteuning geschiedt door externe adviseurs, te weten Schokker Accountants BV te Schoorl en een accountmanager van de ABN-AMRO bank. De financiën staan tevens onder toezicht van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF)*.

Lekker Leuk Logeren

Het project Lekker Leuk Logeren is opgezet door de Nederlandse Brandwondenstichting en de Stichting Kind en Brandwond.
Het is bedoeld voor gezinnen, waarvan één van de kinderen brandwonden heeft. Het hele gezin heeft een zware tijd achter de rug en mag nu eventjes bijkomen, en als het even kan alleen maar leuke dingen doen...

Het Kiwanishuis

Een Activiteitenkrant zonder verslag over het reilen en zeilen in het Kiwanishuis kan natuurlijk niet. De Stichting Kind en Brandwond staat jaarlijks garant voor de tekorten en dat blijft een veilig idee voor de Stichting Kiwanishuis.

Vrijwilliger in beeld: Mattijn Amsing

Mattijn Amsing was tot voor kort teamleider van de kinderafdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. In die hoedanigheid werd hij gevraagd als coördinator van het Tienerkamp, voor kinderen van twaalf tot vijftien jaar met brandwonden.

Vrijwilliger in beeld: Leo Bolhuis

Leo Bolhuis is verpleegkundige op het brandwondencentrum in Groningen. In zijn vrije tijd is hij coördinator van het Jongerenkamp. Tineke Opdam sprak met hem.

Martiniziekenhuis Groningen: Een verhaal uit het Brandwondencentrum

De afgelopen jaren deden we in deze Activiteitenkrant verslag van wat we met het geld van de Stichting kochten en van plan waren. Zo’n opsomming wil ik dit jaar echter niet maken. Dit jaar wil ik een verhaal vertellen. Niet zomaar een verhaal, maar een anekdote uit het centrum.

Adverteren


Uw advertentie hier?

Neem dan contact met ons op.