Agenda

Kinderweek 2015

van 3 mei 2015 tot 8 mei 2015

Tienerweek 2015

van 23 mei 2015 tot 28 mei 2015

Jongerenweek 2015

van 28 juni 2015 tot 2 juli 2015

volg ons ook op:

Logo K&B
Logo CBF

Gezinsdag 2009

Toen ik hoorde dat we van het Brandwondencentrum een dagje naar Duinrell mochten had ik er al helemaal zin in. Omdat ik nog nooit in Duinrell was geweest verheugde ik me er al op. Zaterdag moest ik al om half 7 opstaan want we moesten een eind rijden.

We kwamen op het park aan, toen we nog een tijdje moesten wachten tot dat het park open ging, stond er een tentje van stichting kind en brandwond. Toen kwam er een mevrouw aan die bracht een stapel met enveloppen. Daar zaten de toegangsbewijzen in van het park, 2 kaartjes van het Tikibad voor mijn broer en mij zelf en je kon ook nog op de foto met Rick de kikker.

Eerst moesten we naar het restaurant daar kregen we wat drinken met was lekkers.We mochten ook nog een tas met drinken iets lekkers en een sleutelhanger uitzoeken. Toen werd er nog even gepraat en konden de kinderen de ouders verlaten en werd er buiten bij Jan-Kees groepjes ingedeeld. Ik en mijn broer mochten wel met zijn 2en omdat we allebei oud genoeg waren. Eerst gingen we zwemmen in het Tikibad terwijl mijn ouders aan het praten waren. Toen we 2 uurtjes hadden gezwommen  zijn we het pretpark in geweest. Daarna gingen we nog survivallen. Nadat het survivallen af was gelopen was er lopend buffet in het restaurant en konden we heerlijk eten.
Daarna was er nog een ijs dessert.

Na het eten gingen we weer naar huis. We kregen de

 

foto met Rick de kikker en een muntje voor het auto parkeren. Ik vond het een super geweldig leuke dag !! Zo had ik na een ongeluk, geluk dat ik naar Duinrell mocht.

Groetjes van Mariska.

 

Belevenis

IJsjes

 

Knuffels